Connect with us

Hír

TJ Watt még mindig nem edz, várja az új szerződését

A holtszezon egyik legkevésbé felkapott holdoutja (ami pontosabban hold-in) TJ Watté, a Steelers kiváló pass rusheréé. Watt új szerződést szeretne, és ennek kiharcolása, illetve egy hosszabbítást kockáztató sérülés elkerülése érdekében nem vett részt az edzőtábori edzéseken, és így pár nappal a szezon kezdete előtt még mindig nem edz együtt a csapattal.

Watt az újonc szerződése utolsó, ötödik évébe lép ($10,09 milliót kereshet idén), és olyan elit teljesítményt rakott le az asztalra, ami után joggal várja a csapattól, hogy hosszabbítsanak vele. A Steelers azonban valami oknál fogva még nem volt erre hajlandó, vagy legalábbis nem adott a pass rusher elvárásainak megfelelő ajánlatot.

Fontos kiemelni, hogy a Steelersnek van egy szabálya, hogy szezon közben nem köt szerződést a játékosaival, úgyhogy a szombati nap egy elég fontos határidő a tárgyalások kapcsán. A csapat vezetői emellett nem szoktak nagy garantált tartalmakat sem osztogatni, az aláírási bónuszon kívül alig raknak bele ilyen részt a szerződésbe, így pedig elég nehéz lesz Joey Bosa $78 milliós teljesen garantált összegét felülmúlni, vagy legalább megközelíteni.

Kíváncsian várjuk, mi lesz a történet vége.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!