Connect with us

Hír

Több csapat is érdeklődik Richard Sherman iránt

Lassan véget ér a második forduló és mintha a szokottnál is több lenne a sérült. Különösen igaz ez a CB-posztra, ami miatt igencsak nagy lett az érdeklődés Richard Sherman iránt, ráadásul többek között olyan csapatok keresték meg a veterán cornert, mint a Bucs, a 49ers vagy a Seahawks.

A címvédőnél Sean Murphy-Bunting és Carlton Davis is sérüléssel küzd, míg a 49ersnél Jason Verrett dőlt ki, a helyére érkező Josh Norman pedig egyelőre nem sok hasznosat csinált. A Seahawksnál nincs probléma a sérülésekkel, viszont cserébe eleve nem is volt minőségi kezdő a rosteren, így nem kérdés, hogy elférne Sherman a csapatban.

Ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy a pályán kívüli balhéi miatt Shermanre jó eséllyel eltiltás vár. Már az ittas vezetés miatt is jár három mérkőzésnyi eltiltás, de emellett a birtokháborítás, a rongálás és letartóztatás megtagadása is ott a listán. Az NFL ugyanakkor a hasonló ügyekben gyakran meg szokta várni a jogi ügyek lezárását, így elképzelhető, hogy Shermant nem tiltják el azonnal.

Shermant kiengedték a börtönből, négy szabálysértéssel vádolják

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
peter szabo
peter szabo
2021-09-20 14:51

Valahol olvastam, hogy a helyi rendőrség kinyilatkozta, fizikálisan nem állt ellen a letartóztatásnak, csak megpróbált elslisszolni. (Ezéé köll a kutya,túl gyors…😁) Egy pár hét eltiltás mínusz,meg no sitt. 6 hét lesz ez, mivel személyi sérülés nem történt. Kérdés mikor? Mert ha decemberben hozzák meg a döntést a bírók, akkor ugrott a playoff…. Ha tárgyalás nélkül szinte mindent beismerne, hamarabb vége lenne az egésznek,s érdemben lehetne tárgyalni vele. Persze a nagy pénz már így is ugrott…. Hogyan keressünk új csapatot jó szerződéssel? Ne így….🙃

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x