Connect with us

Hír

Több csapat is érdeklődik Richard Sherman iránt

Lassan véget ér a második forduló és mintha a szokottnál is több lenne a sérült. Különösen igaz ez a CB-posztra, ami miatt igencsak nagy lett az érdeklődés Richard Sherman iránt, ráadásul többek között olyan csapatok keresték meg a veterán cornert, mint a Bucs, a 49ers vagy a Seahawks.

A címvédőnél Sean Murphy-Bunting és Carlton Davis is sérüléssel küzd, míg a 49ersnél Jason Verrett dőlt ki, a helyére érkező Josh Norman pedig egyelőre nem sok hasznosat csinált. A Seahawksnál nincs probléma a sérülésekkel, viszont cserébe eleve nem is volt minőségi kezdő a rosteren, így nem kérdés, hogy elférne Sherman a csapatban.

Ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy a pályán kívüli balhéi miatt Shermanre jó eséllyel eltiltás vár. Már az ittas vezetés miatt is jár három mérkőzésnyi eltiltás, de emellett a birtokháborítás, a rongálás és letartóztatás megtagadása is ott a listán. Az NFL ugyanakkor a hasonló ügyekben gyakran meg szokta várni a jogi ügyek lezárását, így elképzelhető, hogy Shermant nem tiltják el azonnal.

Shermant kiengedték a börtönből, négy szabálysértéssel vádolják

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!