Connect with us

Hír

Tom Brady: Luxus, hogy ilyen elkapóim vannak

Tom Bradynek hosszú karrierje során már volt párszor remek elkapószekciója, de nem egyszer fordult elő, hogy legjobb esetben is egy darab átlagon felüli célpontja volt. Viszont soha nem volt még ennyire jó személyzet körülötte, mint most Tampában, ráadásul külön örül annak, hogy mindenki milyen önzetlen.

“Mindenki rendkívül önzetlen, pedig el tudom képzelni, mennyire frusztráló lehet, ha nem kapsz elég labdát. A legjobb elkapók ugyanis minél több passzt szeretnének, de nálunk ilyen probléma egyáltalán nincs”

– mondta Brady a Sirius XM Mad Dog Radio show-ban.

“Karrierem során volt pár alkalom, amikor nagyon limitáltak voltunk a poszton. Ilyenkor gyakran előfordul, hogy egy játékost preferálsz és minden körülmények között próbálod neki dobni a labdát. És ez nem valami jó módja a játéknak. Most viszont minden lehetséges. Ha az ellenfél levédekezi a mély útvonalakat, akkor a rövidet dobom meg. Ha a rövid passzokra figyelnek, akkor jön a hosszú átadás. Ha a pálya belsejére fókuszálnak, akkor a szélre megy a labda. Ha a szélekre figyelnek, akkor a pálya közepét támadjuk. Ez egy óriási luxus.”

Az első fordulóban Antonio Brownnak hét targetből öt elkapása volt 121 yardért, Chris Godwin felé 14 labda szállt, amiből kilenc elkapás lett 105 yardért, míg Rob Gronkowski 8/8-as, 90 yardos és két TD-s teljesítményt tett le az asztalra. Ezen kívül 10 targetjük volt a futóknak, miközben Mike Evans felé csak hat labda ment, Scotty Miller, OJ Howard vagy Cameron Brate felé pedig egy sem. Ez tényleg a luxus kategória.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!