Connect with us

Hír

TRADE: CJ Henderson a Panthersé!

A Jaguarsnál már a nyáron felröppentek a pletykák, hogy lehet megválnának a tavaly 1/9-re kiválasztott cornerbackjüktől, CJ Hendersontól. Akkor nem manifesztálódott semmi, most viszont igen, ugyanis a Carolina Panthers cserélt a CB-ért. A Panthers Henderson mellett kap egy 5. körös picket, ezért cserébe pedig felad egy harmadik körös cetlit és a tight end Dan Arnoldot.

A Panthers csütörtökön elvesztette hónapokra az idei első körös Jaycee Hornt, vélhetően elsősorban az ő pótlására érkezett Henderson, hátha itt újra tudják éleszteni a karrierjét. A top10-es választott újoncként 1-2 meccset leszámítva nagyon gyenge volt és idén sem muzsikált valami jól az első fordulókban, emellett állítólag a hozzáállásával sem voltak megelégedve eléggé Urban Meyerék.

A Panthers olcsón szerzett tehát egy tehetséges játékost, meglátjuk sikerül-e kiaknázni a potenciálját Phil Snow védőkoordinátornak. Dan Arnold a Jaguarsban egyből első számú tight end lehet, a helyén pedig az újonc Tommy Tremble kaphat nagy szerepet Carolinában.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!