Connect with us

Hír

Tyrod Taylor IR-re került, hivatalosan is Davis Mills a Texans kezdő irányítója

Bejöttek a negatív jóslatok, Tyrod Taylor egy combhajlító sérülés miatt IR-re került. A Houston eddig kiválóan játszó veterán irányítója így legalább három hetet kénytelen kihagyni, de a Houston Chronicle szerint a négyhetes kihagyás valószínűbb. Ez egyúttal azt jelenti, hogy az újonc Davis Mills lesz a kezdő a Panthers elleni csütörtök esti rangadón.

Taylor idén két meccsen kezdett, 44 passzából 31 volt jó 416 yardért, emellett három TD-t passzolt INT nélkül, ami egy igazán kiváló 122,9-es passer ratinget eredményezett. A puszta számokon felül is jól játszott, miatta tűnt potensnek a Texans, a kiesése nagyon komoly érvágás.

Felmerült korábban, hogy akár Deshaun Watson is visszatérhet, vagy legalábbis megpróbálják meggyőzni. Ezt az elképzelést aztán hamar cáfolta a csapat menedzsmentje, ami ráadásul már hivatalosan is megerősítette, hogy az idei harmadik körös Davis Mills lesz a kezdő. Az újonc beugróként 44,4 százalékos pontossággal 102 yardot, egy TD-t és egy INT-t passzolt, szóval nem lehetnek nyugodtak Houstonban. A cseréje minden bizonnyal a gyakorlócsapatos Jeff Driskel lesz.

Tyrod Taylorra azért alaposan rájár a rúd, hiszen utóbbi két állomáshelyén is úgy vesztette el a kezdőt, hogy megsérült. A Brownsnál agyrázkódást szenvedett és így állt be a helyére Baker Mayfield, a Chargersnél pedig a csapatorvos átszúrta a tüdejét, ezért mutatkozhatott be Justin Herbert. Zsinórban harmadjára így elveszteni a kezdőt egy újonccal szemben eléggé fájó lehet – itt mondjuk jobb esély van arra, hogy visszatér még a kezdőbe.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!