Connect with us

Hír

Úgy néz ki, hogy Darrell Henderson és Dalvin Cook sem játszik ma

Ian Rapoport és Adam Schefter több, sérüléssel bajlódó és kérdőjeles státuszú játékosról is beszámolt ma reggel, hogy számíthatunk-e a játékukra vagy sem.

A Rams futója, Darrell Henderson bordasérülése miatt minden bizonnyal nem fog tudni pályára lépni a Buccaneers ellen, így Sony Michel kaphat több szerepet.

A Vikingsnál Dalvin Cook jár hasonló cipőben a bokája miatt: valószínűleg nem tudja vállalni a játékot, de ha ha esetleg mégis játszana, akkor is nagyon limitált lesz. Alexander Mattison van mögötte, aki most kezdőnek léphet elő.

DeAndre Hopkins, a Cardinals elkapója egész héten nem edzett, de magabiztos, hogy vállalni tudja a játékot bordasérülése ellenére is, habár egyelőre ez még nem 100 százalékig biztos.

A Giants tight endje, Evan Engram úgy tűnik be tud mutatkozni az idei szezonban, miután az első két fordulót kihagyta a vádlisérülése miatt.

A Chargers passzsiettetője, Joey Bosa lábfej- és bokasérülés miatt erősen kérdőjeles továbbra is, a meccs előtt dől csak el a sorsa, habár most reálisabb az esély a játékára, mint a hét eddigi bármelyik pontján.

Ezen kívül az insiderek ismét megerősítették, hogy Carson Wentz fog kezdeni a Coltsban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!