Connect with us

Hír

Újabb támadófalemberét és egy safetyjét is elvesztette az Eagles

Csak hogy legyen valami konzisztencia a tavalyi évvel, már a harmadik kezdő támadófalembere sérült meg az Eaglesnek. Korábban Brandon Brooks hosszabb, Jordan Mailata rövidebb időre esett ki, most pedig a bal oldali guard Isaac Seumalót vesztette el a csapat, őt ráadásul az egész szezonra lábfejsérülés miatt.

Seumalo egy korrekt kezdő guard, és plusz hozzáadott értéke van azzal, hogy mindhárom belső poszton bevethető. Már amikor egészséges, ugyanis tavaly is hét meccset volt kénytelen kihagyni. A helyét Nate Herbig veheti át, aki egyértelmű minőségbeli visszaesés lesz.

Nem csak Seumalo sérült meg az Eaglesnél, hanem a másodéves safety K’Von Wallace is, akinek a válla ment ki, így ő is sérültlistára került és várhatóan 3-6 hetet kell kihagynia. Ez azért különösen rossz hír, mert így csak két egészséges safetyje van jelenleg a csapatnak (Anthony Harris és Marcus Epps), mivel Rodney McLeod még mindig nem épült fel korábbi sérüléséből. Várhatóan igazol a csapat majd egy játékost a posztra, esetleg a slot corner Avonte Maddoxot lehet hátramozgatni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!