Connect with us

Hír

2022-ben még marad Indianapolisban a Combine, utána viszont már költözhet

A tegnapi tulajdonosi találkozón az NFL futballműveletekért felelős alelnöke, Troy Vincent bejelentette, hogy a 2022-es Scouting Combine helyszíne továbbra is Indianapolis lesz, azonban egy évre rá már költözhet az “alsógatyás olimpia” gúnynévvel illetett rendezvény.

Indianapolis 1987 óta rendezi meg minden évben a draftra jelentkező prospectek felmérőjét, azonban ez az állandóság 2023-ban megváltozhat. A liga megnyitotta a pályázati folyamatot, és Indianapolis mellett Dallas, illetve Los Angeles van jelenleg a jelöltek közt – azt még nem tudni, mikor születik majd döntés a kérdésben. Mivel az NFL ezt az eseményt is szeretné költöztetgetni, mint a draftot, így szinte biztosra vehető, hogy a mostani lesz egy ideig az utolsó Combine Indianapolisban.

Dallasban Jerry Jones úgy építette fel a minivárosát, hogy az tökéletesen alkalmas legyen egy ilyen esemény megrendezésére, hiszen minden megtalálható Fort Worthben, ami kell, ráadásul sikeresen rendeztek már draftot is itt. Los Angeles is felkapott helyszín lehet, hiszen amúgy is sok prospect a környéken edz, így az utaztatás is egyszerűbb lenne, és a felhajtást is könnyű lenne biztosítani az USA legnagyobb piacán, ahová az NFL főhadiszállása is költözött.

Valószínűleg mindkét helyszín megkapja majd a lehetőséget a rendezésre a közeljövőben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!