Connect with us

A 7 játékai

A 7 játékai – Így készült Brady ellen Belichick, és így sikerült segítenie Fieldset a Bearsnek

A heti elemzős rovatunkban utánajárunk, hogyan lassította le Bill Belichick Tom Bradyt és a Buccaneers támadósorát, illetve hogy a Bears mit talált ki arra, hogy kicsit kisegítse újonc irányítóját. Ezen kívül bemutatunk egy tökéletes irányítósdit Dak Prescottól. 

Így lassította le Bradyt Belichick

Gondolkodtam, hogy a mai “7 játékait” a Belichick vs. Brady párharcnak szentelem, hogy hogyan sikerült lelassítani a Buccaneerst. Meg is néztem hozzá All-22-ban az összes snapet, és kisebb meglepetésemre olyan óriási különlegességeket nem láttam. Volt egy cover 0, amit Brady gyorsan kitalált, volt néhány cover 2, 2-man, cover 3 match, párszor rotált snap után a védelem, de igazából annyira nem volt változatos, mint vártam. Egy koncepció dominált, és ennek egy variációja volt kisebb újdonság, vagy extra.

Belichick ugyebár híres arról, hogy megpróbálja elvenni azt, amit az ellenfele legjobban csinál. A Buccaneersnél nehéz volt ezt megállapítani, mert sok játékosra lehetne fókuszálni és ha nem játékosokban gondolkodunk, akkor is sok mindent jól csinálnak Bradyék. A Patriots főedzője viszont úgy gondolta, hogy a középső passzokat kell elsősorban elvenni, és ha a szélen a nehéz passzokkal megveri őt Brady, akkor hát legyen, de a középső könnyebb passzokat nem fogja engedélyezni. És így is lett.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!