Connect with us

Hír

A Dolphins és a Texans megegyezett, de a Miami megvárná, hogy mi lesz Watson jogi ügyeivel

A Houston Chronicle információi szerint a Houston Texans és a Miami Dolphins megegyezett Deshaun Watson árában, azonban a floridaiak nem akarják meghúzni a ravaszt, amíg nem tisztázódik a helyzet az irányító körül – egyrészt, hogy mi lesz a vége annak, hogy 22 nő perli sexuális zaklatás miatt, másrészt hogy az NFL el akarja-e tiltani és leginkább hogy milyen hosszú időre.

Az ellenértékben állítólag benne van a kívánt három első körös pick, azonban a plusz két második körös draft cetli helyett kevesebbet kapna a Texans. A tulajdonos Stephen Ross is áldását adta egyébként az üzletre, már amennyiben rendeződnek a jogi dolgok.

Ez persze mind szép és jó, azonban minimális az esély arra, hogy ez rendeződik az egy hét múlva esedékes trade határidő előtt, erre ugyanis csak akkor kerülhetne sor, ha Watson peren kívül megegyezne a vádlóival, ő viszont ezt nem szeretné, ugyanis ezzel kvázi beismerné bűnösségét.

Roger Goodell egyébként a tegnapi tulajdonosi találkozón beszélt arról, hogy az NFL-nek nincs meg a kellő információmennyisége ahhoz, hogy döntést hozzon Watson eltiltásának ügyében.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!