Connect with us

NCAA

A hetedik NCAA hét legjei

Már lassan senkit sem ér meglepetésként, hogy az idei egyetemi fociszezonban egymást érik a fejvakarós történések. Ez alól a hetedik hét sem volt kivétel, ahol ezúttal hét kiemelt csapat hagyta el vesztesen a pályát (ebből kettő másik kiemelttel találkozott), többek között az eddig totális dominanciát bemutató Iowa. Tovább élesedik a Heisman csata, villognak az első körbe várt irányítók és természetesen jó sok látványos elkapás, passz, futás született. Nézzük a legjobbakat.

A hétvége mérkőzése: Ole Miss (13.) @ Tennessee 31-26

Lane Kiffin furcsa körülmények között, váratlanul hagyta ott anno a Tennessee-t, mikor a USC-nél állásajánlatot kapott, így várható volt, hogy nem szívesen látják majd volt csapatának otthonában. Ennek megfelelően egy végig feszült és szoros találkozót kaptunk, ahol végül az Ole Miss győzedelmeskedett. Köszönhették ezt lelassíthatatlan támadósoruknak, amit Matt Corral vezet. Végül 500 yard felett termeltek, Corral pedig 30 futásból 195 yardot és 38 passzkísérletből 231 yardot és 2 touchdownt tett a közösbe. Bármennyire is sexy a majd 200 futott yard, nálam kérdéseket vet fel, ha egy irányító ennyit használja a lábait, mert a profik között sokkal nehezebb dolga lesz. Ellenben nem hiába akár 1/1 és Heisman esélyes mert ez a hatékonyság magáért beszél, valamint passzjátékban is képes szép dolgokra.

A meccs végén aztán elszabadultak az indulatok, a hazai közönség többek között vizes palackokat, teli mustáros flakonokat és golflabdákat kezdett bedobálni a pályára, ahonnan Kiffint valósággal ki kellett menekíteni. Azért a nap egyik elkapására még jutott ideje.

A hétvége mérkőzése II: Florida (20.) @ LSU 42-49

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!