Connect with us

Beharangozó

A hetedik NCAA hét legnagyobb kérdései

Az elmúlt hét történéseit aligha lehet felülmúlni és kivételesen viszonylag kevés két kiemelt csatáját hozó találkozó lesz a héten, de mindezek ellenére rengeteg nyitott kérdésre kaphatunk csattanós választ az előttünk álló egyetemi fordulóban. Ráadásul így nagyjából a szezon felénél már kezdenek kikristályosodni, hogy kik lesznek a jövő évi draft főszereplői is és őket is célszerű figyelemmel kísérni.

A Texast érdemes komolyan venni?

Oklahoma State (12.) @ Texas (25.) 22:00

A Red Rivel Rivalry nem okozott csalódást múlt héten és ez többek között annak volt köszönhető, hogy a Texas egy nagyon potens támadócsapat képét mutatta nekünk. Nem csak a Heisman esélyes Bijan Robinson vezette futójáték volt eredményes, de Casey Thompson irányító is kiváló mérkőzést fogott ki. Xavier Worthy elkapó a szezon legjobb teljesítményét tette le az asztalra és jócskán megizzasztották az Oklahomát. Amióta Steve Sarkisian meglépte az irányítóváltást a Texas egyetlen egyszer sem maradt 32 pont alatt.

Most az Oklahoma State-et fogadják, akik kisebb meglepetésre egyike annak a pár csapatnak, akik még veretlenek tudtak maradni a szezonban. A vendégek elsősorban kiváló védelmüknek köszönhetik a makulátlan mérleget, a top20-ban vannak futás és passzjáték ellen is az országban. Átlagban mindössze 18.6 pontot és 305 yardot engednek az ellenfeleknek. Mindemellett van egy nagyon rutinos irányítójuk Spencer Sanders személyében, aki harmadik kezdő évét tapossa és bár nem egy látványos játékos, de tudja, hogyan ne hagyja elúszni a meccseket.

Amennyiben a Texas feltöri a Cowboys védelmét is, akkor a két vereség ellenére is visszakapaszkodhat a top15 közelébe és valós esélyük lesz arra, hogy a BIG XII döntőbe várjuk őket. Az Oklahoma State ugyanerre hajt, mert az bizonyos, hogy az ő esetükben nem fér bele vereség, hogy komolyan vegyük őket.

Rattler végérvényesen elvesztette a kezdőt?

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!