Connect with us

Hír

A héten összejöhet egy Watson-Dolphins csere?

Ugyan továbbra is 22 nő perli Deshaun Watsont és ezáltal nem a legegyszerűbb elképzelni, hogy valaki komoly ellenértéket adjon érte az ügy lezárulta vagy az NFL által kiosztott eltiltás előtt, a trade határidő közeledtével ismét előkerültek a híresztelések, miszerint a Dolphins és a Texans között ismét felerősödtek a tárgyalások és akár már a héten megszülethet egy megállapodás az irányító játékjogának elcseréléséről – írja a Texans beat writerek atyja, John McClain. Ha a héten ez nem jön össze, akkor még egy bő hetük van erre a feleknek, ugyanis november 2-án van a határidő bárminemű cserére az NFL szabályai szerint.

Egyes híresztelések szerint azon is múlik az üzlet nyélbe ütése, hogy a Dolphinsnak sikerül-e elcserélnie előtte Tua Tagovailoát, akit a Texans nem szeretne bevonni a cserébe. Ezzel kapcsolatban Washington és Denver csapatai merültek fel a leginkább, mint potenciális kérők, de mindkét csapat oldaláról olvashattunk cáfolatokat is bennfentesektől – ahogy ilyenkor ez lenni szokott, ebből nehéz következtetést levonni. Mindenesetre a Dolphinsnak kellene az az érték Watson megszerzéséhez, amit Tuáért kaphatnak.

A Dolphins 1-5-ös mérleggel áll, ez a szezon már elúszott igazából, és inkább letudnák idén Watson várható eltiltását (ehhez persze kell az NFL is), és akkor jövőre újult erővel futhatnak neki az idénynek egy elit irányítóval (már amennyiben nem ítélik el és kerül börtönbe). Az köztudott, hogy Stephen Ross tulajdonos szeretné megszerezni Watsont és jó ideje a Dolphins tűnik az egyetlen komoly érdeklődőnek, ami várhatóan így is marad a határidőig, hiszen nem várható előrelépés a sexuális zaklatásos ügyekkel kapcsolatban.

Így vagy úgy, a következő szűk két hétben lezárulnak a trade pletykák, amik legközelebb majd február környékén indulhatnak újra –addig talán lesz előrehaladás a jogi dolgokban is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!