Connect with us

Érdekességek

A Jaguars egy vereségre van attól, hogy zsinórban 20-szor kapjon ki

A Jaguars tavaly az első fordulóban megverte az Indianapolis Colts együttesét, majd az összes többi meccsét elbukta, tehát 15 vereséget szenvedett el zsinórban a 2020-as szezonban. Ugyan tegnap éjjel majdnem megverték a Bengalst, végül arról kell írnunk, hogy négyből a negyedik mérkőzésüket is elvesztették az évad elején, így már 19 meccsesre nyúlik a nyeretlenségi szériájuk.

Jövő héten pedig elképzelhető, hogy a 20. vereségüket könyvelik el zsinórban, amire csak kétszer volt példa eddig az NFL 102 éves történetében. A Chicago Cardinals 1942 és 1945 között 29 mérkőzést bukott el egymás után, a Tampa Bay Buccaneers pedig 0-26-os mérleggel indította a történelmét 1976-tól (ha csak az AFL-NFL egyesüléstől számítjuk, akkor ők a rekordtartók).

A Jaguars jövő héten a Titanst fogadja, ahol megpróbálja majd elkerülni a 20. vereségét zsinórban, majd a Miami Dolphinshoz látogat a következő körben. A bye week után Seahawks, Bills, Colts, 49ers, Falcons, Rams, Titans, Texans, Jets a sorrend. Ahhoz, hogy ne lépjenek az örökranglista második helyére, legkésőbb a Falcons ellen kell nyerniük, és ahhoz, hogy ne döntsék meg a rekordot, legkésőbb a Jets ellen.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!