Connect with us

Hír

A negyedik forduló legjobb játékosai

Az NFL jó szokásához híven ismét közzétette, ki volt a forduló legjobb játékosa konferenciánként támadó-, védő- és special team oldalon egyaránt. A negyedik héten az alábbi játékosok érdemelték ki a díjakat.

AFC

A legjobb támadó az idén parádésan teljesítő Joe Burrow lett, aki 14-0-s hátrányból nyerte meg a Bengalsnak a Jaguars elleni meccset. 348 yardot és két TD-t passzolt, illetve volt egy elég pofás game winning drive-ja is. A hét védője nem meglepő módon a Texanst lenullázó Billsből került ki: Tremaine Edmunds egy INT-t és egy leütött passzt, illetve hat tackle-t tett be a közösbe. A legjobb ST játékos Rigoberto Sanchez lett: a Colts puntere 50 yardot átlagolt, ráadásul a négy puntjából kettő is a Dolphins 20 yardoson belül ért földet.

NFC

A Giants első győzelme díjat érdemelt: Daniel Jones karriercsúcsot jelentő 402 yardot és két 50+ yardos TD-t passzolt a Saints ellen hosszabbításban megnyert meccsen, illetve még négy futásból 27 yardot is jegyzett. Trevon Diggs ott folytatta, ahol abbahagyta: szeptember legjobb védője két INT-t szerzett a Panthers ellen, nagy szerepe volt a Cowboys újabb győzelmében. A legjobb ST játékos a visszahordó DeAndre Carter lett, aki egy 101 yardos visszahordott TD-vel vette ki a részét a Washington Falcons elleni győzelméből.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!