Connect with us

Hír

A Panthers is újra becsatlakozik a Watsonnal kapcsolatos tárgyalásokba

A Panthersnél tegnap leültették Sam Darnoldot, és ugyan Matt Rhule főedző azt mondta, hogy továbbra is Darnold a csapat kezdő irányítója, láthatóan nincsenek megelégedve a játékával (érthető módon). Mindeközben Joe Person arról számolt be, hogy a Panthers várhatóan ismét becsatlakozik a Deshaun Watsonnal kapcsolatos tárgyalásokba a jövő keddi trade határidő előtt.

Hogy ez mennyire köszönhető Darnold legújabb blamájának, az jó kérdés, mindenesetre korábban azt hangoztatták a Panthersnél, hogy kiszálltak a versenyből. A héten egyébként felerősödtek a pletykák, hogy a Dolphins közel állhat a 22 nő által perelt irányító megszerzéséhez, most viszont úgy tűnik versenyezniük kell nem csak a Texans elvárásaival, hanem egy másik licitáló féllel is.

Persze a Panthers érdeklődése mit sem ér, ha Deshaun Watson nem akar hozzájuk igazolni, hiszen az irányítónak van egy no-trade clause a szerződésében, azaz bármilyen cserét megvétózhat, ha akar. Korábban azt lehetett hallani, hogy Watson elsősorban Miamiba szeretne menni.

Már csak bő egy hét, és akár így, akár úgy, de kicsit nyugovóra tehetjük az ügyet, ugyanis ha jövő kedd (november 2) magyar idő szerint 21 óráig nem születik egyezség, akkor legközelebb csak a szezon után jöhet ez létre.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!