Connect with us

Hír

A Steelers árulja Melvin Ingramet, de a Chiefsnek nem adja

Melvin Ingram idén igazolt a Steelershöz, de úgy érzi, nem kap elég játékidőt, ezért szeretne távozni a csapattól. A Steelers árulja is a pass rushert és az NFL Network információi alapján a Chiefs be is jelentkezett a védőért, de a Pittsburgh nem akarja az AFC-s riválisának adni.

A 32 éves Ingram egy évre 4 millió dollárért írt alá a Steelershöz, de ebből 3 millió dollár aláírási bónusz, szóval az új csapatának 600 ezer dollárjába kerülne. A Chiefsnek ez pont jól is jönne, ugyanis nemcsak a pocsék védőfalát erősítené meg, de még a fizetési plafonnal sem kellene babrálni. Ez persze a Steelersnek annyira nem tetszik és inkább az NFC-be küldené a védőt – ami kicsit furcsa, tekintve hogy a pittsburghiek nem számítanak valós SB-contendernek, így pedig inkább az ellenértéket kellene maximalizálniuk, függetlenül attól, kitől érkezik az.

Ami a védőt illeti: Ingram kifejezetten jól játszik idén. Ugyan csak egy sackje van, de 18-szor generált nyomást, ami kifejezetten jó annak fényében, hogy az elmúlt három fordulóban folyamatosan csökkent a snapszáma, az előző fordulóban már csak 17 snapen volt a pályán. Épp ezért furcsa lépés, hogy csökkentik a játékidejét és elcserélnék, habár a fiatal Alex Highsmith is jól teljesít. Mindenesetre aki cserél Ingramért, az nagyon jól járhat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!