Connect with us

Hír

A Texans kivágja Whitney Mercilust

A Texans ma kivágja a védelme egyik régi motorosát, a pass rusher Whitney Mercilust – írja Aaron Wilson. A lépés egyelőre nem hivatalos, így ha a csapatnak van egy kis szerencséje, akkor befuthat egy utolsó pillanatos ajánlat valahonnan egy hátsó körös pickért.

Mercilus 2012-ben első körös játékos volt, de ennek a nívónak nem tudott megfelelni. Egész eddigi karrierjét a Texansban töltötte és 142 meccsen lépett pályára, ezeken 57 sacket szerzett, ami a második legtöbb a franchise nem oly’ hosszú történetében (lejátszott meccsekben pedig a harmadik). 2015-2016-ban volt két nagyon jó éve 19,5 sackkel és 140 nyomásgyakorlással, azóta viszont összesen nem szerzett ennyit egyikből sem.

Minden bizonnyal lesz érdeklődés iránta, hiszen azért használható játékosról van szó, a kérdés inkább az, hogy ad-e valaki érte egy 6-7. körös picket és átvállalja-e a $4,5 milliós fizetését (a szerződése egyébként év végén lejár). Állítólag a Chiefs az érdeklődők közt van, az AFC címvédője ugyanis szeretné megerősíteni a védőfalát.

Ami a Texanst illeti, szeretnének fiatalítani a poszton, így Jon Greenard és Jacob Martin kap majd még nagyobb szerepet.

Szintén a csapattal kapcsolatos hír, hogy kivágták a visszahordó Andre Robertset, aki karrierje legrosszabb átlagát hozza punt- és kickoff visszahordások terén is. A helyét a slot cornerback Desmond King veheti majd át.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!