Connect with us

Hír

A valaha volt második legnézettebb vasárnap esti rangadó volt a Brady vs. Belichick csata

A Buccaneers@Patriots találkozót úgy jellemezték sokan, mint az utóbbi évtized legjobban várt mérkőzése. Nos, a nézettségi adatok alapján nem tévedtek nagyot ezzel kapcsolatban, ugyanis 28,5 millióan nézték a meccset a deadline.com szerint. Ez azonban nem számít rekordnak a vasárnap esti rangadók közt, “csupán” a második helyre elég.

A rekordot ugyanis továbbra is a 2012-es, 17. fordulós Cowboys-Washington mérkőzés tartja, amely arról döntött, melyik gárda jut be a rájátszásba és melyiknek ér véget a szezon. Azt az összecsapást 30,3 millióan nézték. Bármilyen vasárnapi meccset figyelembe véve pedig a 2007-es Patriots-Colts találkozó (Tom Brady és Peyton Manning főszereplésével) tartja a rekordot 33,8 millió nézővel.

Egyébként a Buccaneers-Patriots meccs az idei naptári évben is a második helyre került, csak a Super Bowlt nézték többen – és ez nem csak az NFL-re igaz, hanem bármilyen tévéműsort figyelembe véve is.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Staten Island
Staten Island
2021-10-05 07:24

Most az egyszer nyugodtan le lehetett volna írni a Football Team helyett, hogy Redskins, de most hirtelen Washington – amiért eddig könyörögtem. Sóhaj. Jobb későn, mint soha. 🙏

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x