Connect with us

Hír

Bajban lehet a Patriots és a Lions támadófala a hétvégén, de a Raidersnél is változtatnak

Nagy bajban lehet a Patriots támadófala (és ezzel együtt Mac Jones) a hétvégén, ugyanis a tegnapi napon a kezdő ötösből csak egyetlen egy játékos, a center David Andrews tudott edzeni. Arról már beszámoltunk, hogy Isaiah Wynn és Mike Onwenu a Covid-IR-en kötött ki, így a fal bal oldala jó eséllyel kihagyja a Texans elleni mérkőzést, azonban a jobb oldal meg sérülésekkel bajlódik: Shaq Masonnek a hasa, Trent Brownnak a vádlija problémás és nem edzettek még a héten. És ugyan a Texans nem épp a legveszélyesebb ellenfél, azért négy cserefalemberrel kiállni elég veszélyesen hangzik. Mason és Brown állapotával kapcsolatban holnap kicsit okosabbak leszünk a végső sérülésjelentés kiadásakor, Wynn és Onwenu aktiválására pedig szombat estig lehet várni.

A Lionsnél hasonlóan rossz a helyzet. A tackle Taylor Decker továbbra is sérültlistán van, a center Frank Ragnow a héten került oda, és jelenleg nagy a valószínűsége annak, hogy az első körös tackle, Penei Sewell is kihagyja a Vikings elleni találkozót vasárnap. Anthony Lynn támadókoordinátor azt mondta, hogy Sewell nélkül terveznek jelenleg, de azért még kicsit reménykednek.

A Raidersnél pedig változást eszközölnek a támadófal jobb oldalán, ugyanis az első körös újonc tackle Alex Leatherwood a héten nem right tackle, hanem right guard poszton kapott szerepet, a szélre pedig Brandon Parkert küldték ki az edzéseken, így várhatóan így állnak majd fel a Bears ellen, amikor Khalil Mack érkezik a városba. Leatherwood eddig nagyon gyengén játszott a szélen, habár tegyük hozzá, hogy nagyon nehéz dolga is volt Joey Bosával, TJ Wattal, Justin Houstonnal és Emmanuel Ogbah-val. Az jó kérdés, hogy csak ideiglenesen mozgatják-e belülre, vagy már azzal a szándékkal, hogy ott talán jobb lehet és megragadhat – voltak ilyen elképzelések egyébként a draft körül is Leatherwooddal kapcsolatban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!