Connect with us

Hír

Baker Mayfield hetek óta komoly vállsérüléssel játszik

Baker Mayfield múlt héten a Vikings ellen kifejezetten gyengén teljesített, azonban most érkezett egy olyan hír, ami legalább részben megmagyarázza ezt. Ian Rapoport információi szerint ugyanis a Browns irányítójának még a második héten megsérült a bal válla, részleges labrum szakadást szenvedett (amit egyelőre nem kell műteni, tehát játszhat ezzel együtt). A sérülés egyébként akkor történt, mikor egy labdavesztés után Mayfield szerelte a védőt.

Mayfield nem akart kifogásokat keresni a teljesítményére és csak annyit mondott, hogy egyszerűen meg kell csinálnia a játékokat – korábban is elmondta már, hogy az édesanyja nem egy nyámnyila gyereket nevelt. És ugyan azt nyilatkozta a Vikings elleni meccs után, hogy ez a sérülés nem befolyásolja a pontosságát, azonban a számok mást mondanak. A dropokkal kiigazított pontossága a PFF adatai szerint az első két meccsen 81,5% és 90,5% volt, a harmadik-negyedik körben pedig 67,9% és 58,6%.

A Browns a héten a Chargersszel játszik a hét egyik legjobban várt meccsén, az eredmény pedig sokat jelenthet még a végelszámolásnál.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!