Connect with us

Érdekességek

Brady lehet a negyedik irányító, aki mind a 32 csapatot legyőzi

Tom Brady a New Englandben töltött 20 éve alatt az összes NFL-csapatot megverte, legalábbis a Patriots kivételével. Most vasárnap pedig az utolsó végtelen kő is felkerülhet a kesztyűjére sort is kipipálhatja a listáján, amennyiben – ahogy oly’ sokszor megtette már – ismét diadalmaskodni tud a Gillette Stadiumban, immár a Buccaneers színeiben.

A történelem során eddig csak három irányító tudta legyőzni mind a 32 NFL-csapatot, most Tom Brady is csatlakozhat Drew Breeshez, Peyton Manninghez és Brett Favre-hoz. Viszont ha most nem sikerül, akkor jó eséllyel nem lesz több alkalma Bradynek erre.

Jelenleg két aktív irányító van még, aki 31 legyőzött franchise-nál jár: Aaron Rodgers és Ben Roethlisberger, nyilvánvalóan ők csak a saját csapatukat nem győzték le eddig. Big Bennek jó eséllyel már nem is lesz erre lehetősége, azonban Aaron Rodgers még csatlakozhat a nagy trióhoz (vagy kvartetthez, ha Brady nyer vasárnap), ha tényleg távozik a szezon után Green Bayből, és utána le is tudja győzni a Packerst a következő években.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!