Connect with us

Hír

Chris Carsont IR-re tette a Seahawks

Tovább romlik a Seahawks helyzete, Russell Wilson után ugyanis Chris Carsont is IR-re tette a csapat. Ez azt jelenti, hogy a futó minimum három hétig nem léphet pályára, vagyis legkorábban a Packers ellen térhet vissza a 10. héten (a Seahawksnak bye weekje lesz a 9. fordulóban).

Carson 2017-ben került a csapathoz a draft hetedik körében és eddigi karrierje során soha nem tudott végigjátszani egy teljes alapszakaszt. Tavaly négy meccset hagyott ki egy lábsérülés miatt, és idén is minimum négyet fog kihagyni egy nyakrésülés következtében (már a Rams ellen sem lépett pályára).

Ez elég nagy érvágás a csapatnak, ugyanis egészségesen kiválóan teljesít, karrierje során 4,55 yardot átlagolt a földön és elkapásban is hasznos volt, még ha nem is egy Christian McCaffrey. Idén négy meccsen 232 yardot és három TD-t szerzett a földön, illetve volt hat elkapása 29 yardért. A helyén Alex Collins fog kezdeni a Steelers, a Jaguars és a Saints ellen, mellette pedig DeeJay Dallas és Travis Homer kaphat még lehetőéget.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!