Connect with us

Hír

David Montgomery több hétre kidőlt, elkapóért cserélt a Bears

A Chicago Bears hétvégi győzelme nem volt veszteségek nélküli, ugyanis megsérült a csapat kezdő futója, David Montgomery. Szerencsére nem térdszalag-szakadásról van szó, így nem kell az egész évet kihagynia, de Dan Graziano információi szerint 4-5 hét kényszerpihenő vár rá.

Montgomery idén robbanékonyabbnak tűnt, mint a korábbi években, és össze is szedett már 309 yardot és 3 TD-t a földön, illetve 49 yardot a levegőben. Helyettese Damien Williams lesz, aki eddig is ellátta a második számú futó szerepet. Ő is kisebb sérülést szedett össze egyébként a Lions ellen, de a hírek szerint ő rendben lesz – ha esetleg mégsem, akkor az újonc Khalil Herbert játszhat helyette.

Szintén Bearsszel kapcsolatos hír, hogy a csapat cserélt a Dolphins elkapó / visszahordó Jakeem Grantért, és Tom Pelissero információi szerint egy 2023-as hatodik körös picket adott cserébe a chicagói alakulat. A kickoffok és puntok visszahordását egyből rá lehet bízni, az már nehezebb kérdés, hogy sebességével ki tud-e harcolni magának valamilyen szerepet a támadósorban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!