Connect with us

Hír

Dawson Knox kezében eltört egy csont, de állítólag nem súlyos a helyzet

Dawson Knoxnak ismét jó mérkőzése volt, a Titans ellen többek között kiosztott egy kétpontos passzt Josh Allennek a harmadik negyedben. Tette mindezt törött kézzel (via Mike Garafolo), de ezek után a tight end már nem tudott tovább a pályán maradni és könnyen elképzelhető, hogy ki kell hagynia meccseket.

Knox 2019-ben harmadik körösként került a Billshez, de az első két évében teljesen súlytalan volt: soha nem volt még csak 30 elkapása vagy 400 yardja sem az adott idényben, TD-ből is mindössze öt került a neve mellé 27 mérkőzés alatt. Idén viszont szárnyalni kezdett: hat meccs után már 21 elkapásnál, 286 yardnál és öt TD-nél tart. Ilyen ütemben 59 elkapással, 810 yarddal és 14 TD-vel fejezné be a szezont, ami már önmagában is szép teljesítmény, de különösképp süvegelendő annak fényében, hogy korábban két szezon alatt volt 52 elkapása 676 yardért és öt TD-ért.

A Billsnek a hetedik fordulóban pihenőhete lesz, vagyis Knoxnak két hete lesz felépülni a kézsérüléséből. Ha nem sikerül, akkor Tommy Sweeney veheti át a stafétát.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!