Connect with us

Hír

DJ Chark és Jonathan Jones szezonja véget ért

Két kiváló játékos szezonja is véget ért: a Jaguars az elkapó DJ Charkot vesztette el, míg a Patriots a corner Jonathan Jonest, írja több forrás.

Chark még a negyedik héten került IR-re egy bokasérülés miatt, de akkor még élt a remény, hogy idén még pályára léphet. Ebből Urban Meyer szerint már nem lesz semmi, így a 25 éves elkapó sérültlistán fejezi be az idényt. Ez nagyon rosszul jött neki, ugyanis a korábbi második körös elkapó újoncszerződése az idény végén lejár, az elmúlt két évben pedig összesen nem szerzett annyi elkapást, yardot és TD-t (60 elkapás, 860 yard, hét TD), míg a 2019-es breakout évében (73 elkapás, 1008 yard, nyolc TD). Ez a sérülés komoly milliókba kerül majd neki.

A 28 éves Jonathan Jones az előző héten került IR-re egy vállsérülés miatt. A 2016-ban draftolatlan védő 2018 óta stabil kezdője a csapatnak a slotban, és bár nem egy elit játékos, de képes jó teljesítményre – idén például 89,4-es passer ratinggel dobáltak rá az ellenfelek irányítói. A Patriots el is kezdett veterán szabadügynökökkel tárgyalni, de ha nem sikerül instant megoldást találni, úgy a tavalyi draftolatlan Myles Bryant kaphat nagyobb szerepet a kezdőben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!