Connect with us

Hír

Egész jól járt a szurkoló, aki visszaadta azt a labdát, amivel Brady kiosztotta a 600. TD-passzát

428 ezer dollárért kelt el az a labda, amivel Tom Brady kiosztotta az első profi TD-jét. Byron Kennedy ennél jóval többet is kaszálhatott volna, ha megtartja azt a labdát, amivel a GOAT megszerezte a 600. TD-passzát, de ő inkább jó fej volt, amit a Bucs igyekezett meghálálni, állítja több forrás.

A csapat először is adott neki egy másik meccslabdát, illetve két aláírt mezt – az egyiket Tom Brady dedikálja, a másikat a galibát okozó Mike Evans, akitől még a meccsen használt cipőit is megkapja. Emellett 1000 dollár levásárolható keretet is kapott a csapat boltjába, valamint szezonbérletet a csapat következő két idényére. Itt azonban nem biztos, hogy véget ért a történet.

Korábban Kennedy azt nyilatkozta, hogy a labdáért cserébe szeretné, ha Brady egyszer elmenne vele golfozni. Ezzel kapcsolatban azóta sincs semmi hír és a szezon közben aligha fog az irányító erre időt szánni, de azért ne legyünk meglepve, ha a holtszezonban Kennedy ezen kívánsága is teljesül.

Éjjel Brady egyébként szerepelt az ESPN-en a Manning-tesók közvetítésében, ahol elmondta, hogy egy Bitcoint is ad a szurkolónak, ami most körülbelül 63 ezer dollárt ér.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!