Connect with us

Minden ami NFL

FK! All-Pro Team a szezon negyede után

Szinte mintha csak tegnap kezdődött volna el a 2021-es szezon, de máris lement az alapszakasz negyede. Egy hónap után nagy következtetéseket nem érdemes levonni, ellenben az eddigi jó teljesítményekről illik megemlékezni. Most mi is így teszünk az eddig látottak alapján összeállított álomcsapatunkkal.

Ezúttal nem hoztam cseréket, hogy kicsit nehezebb legyen döntést hozni egyes posztokon, mert akadtak fejvakarós helyek – akár jó, akár rossz értelemben is.

Irányító

Kyler Murray, Arizona Cardinals

Kyler Murray minden idők legjobb első négy fordulóját hozta eddig? Nem.

Voltak már ennél jobb QB teljesítmények az évek során? Voltak.

Valaki jelenleg jobban megérdemli az MVP címet? Szerintem nem.

Általában az All-Pro keret irányítója egyenlő az MVP-vel, most is ez lenne a helyzet az eddig veretlen Cardinalst irányító Murray-vel. Nem játszik hibátlanul, de egyelőre ő tűnik idén az aktuális megállíthatatlan quarterbacknek, mert ha karból nem, lábon megoldja az egyes játékokat. És ameddig ennyire látványosan, a csapata meg eredményesen játszik, senkit nem fog érdekelni, hogy közben jönnek a necces dobások és a turnoverek is – kockázat nélkül nincs siker, ugyebár.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!