Connect with us

Hír

Garoppolo hetekre kidőlt

A 49ers nemcsak a Seahawks elleni csoportrangadót, de a kezdő irányítóját is elveszítette. Jimmy Garoppolo vádlisérülése súlyosabb, mint elsőre gondoltuk: az ötödik fordulóban biztos nem lép pályára, de lehet, hogy további heteket is ki kell hagynia.

Túlzás lenne azt állítani, hogy Garoppolo idén parádésan játszik és szárnyal vele a 49ers. Ugyanakkor vele egyértelműen jobban néz ki az offense, mint az újonc Trey Lance-szel, aki ugyan 157 yarddal és két TD-vel fejezte be a Seahawks elleni találkozót, de a számaiért ő volt a legkevésbé felelős. Ezzel együtt azért van ok az optimizmusra: a Cardinals védelme pocsék a futások ellen, így amennyiben Shanahan előveszi a kreatívabb playbookját, akkor Lance atletikusságával bőven van esély a csoportrivális ellen.

A Cardinals elleni meccs után ráadásul pihenőhete lesz a 49ersnek, ami két szempontból is jól jön: egyrészt bőven lesz ideje Garoppolónak felgyógyulni, de ha mégsem jön össze (vagy inkább az újonccal folytatná Shanahan), akkor Lance kap egy extra hetet készülni az első csapattal.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!