Connect with us

Hír

Garoppolo hetekre kidőlt

A 49ers nemcsak a Seahawks elleni csoportrangadót, de a kezdő irányítóját is elveszítette. Jimmy Garoppolo vádlisérülése súlyosabb, mint elsőre gondoltuk: az ötödik fordulóban biztos nem lép pályára, de lehet, hogy további heteket is ki kell hagynia.

Túlzás lenne azt állítani, hogy Garoppolo idén parádésan játszik és szárnyal vele a 49ers. Ugyanakkor vele egyértelműen jobban néz ki az offense, mint az újonc Trey Lance-szel, aki ugyan 157 yarddal és két TD-vel fejezte be a Seahawks elleni találkozót, de a számaiért ő volt a legkevésbé felelős. Ezzel együtt azért van ok az optimizmusra: a Cardinals védelme pocsék a futások ellen, így amennyiben Shanahan előveszi a kreatívabb playbookját, akkor Lance atletikusságával bőven van esély a csoportrivális ellen.

A Cardinals elleni meccs után ráadásul pihenőhete lesz a 49ersnek, ami két szempontból is jól jön: egyrészt bőven lesz ideje Garoppolónak felgyógyulni, de ha mégsem jön össze (vagy inkább az újonccal folytatná Shanahan), akkor Lance kap egy extra hetet készülni az első csapattal.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!