Connect with us

Hír

Gould, Ragnow, Fuller és Logan Thomas is sérültlistán kötött ki

Több említésre méltó játékos is sérültlistára került tegnap-tegnapelőtt, nekik így minimum 3 mérkőzést ki kell hagyniuk.

Így járt a 0-4-es Lions kiváló centere, Frank Ragnow is, akinek a lábujjával akadt problémája. Ő már a második kezdő támadófalembere a csapatnak, aki IR-en kötött ki a left tackle Taylor Decker után (ráadásul most Penei Sewell is kisebb sérüléssel bajlódik). Ragnow helyét Evan Brown veheti át a fal közepén.

Will Fullernek az ujja tört el a Colts ellen, így a Dolphins elkapója is sérültlistára került. Fuller egy évre írt alá Miamiba, az első meccset még tavalyi eltiltása miatt hagyta ki, aztán a másodikat személyes okokra hivatkozva, az utóbbi kettőn pedig mindössze négy elkapás és 26 yard fűződött a nevéhez. Eddig nem valami jó igazolás.

A Washington tight endje, Logan Thomas várhatóan négy hetet fog kihagyni a combhajlítója miatt, így ő is IR-en kötött ki. A helyén Ricky Seals-Jones kapott nagyobb szerepet a múlt héten, de rosteren van még a chilei Sammis Reyes, a negyedik körös újonc John Bates és most leigazolták a Seahawks gyakorlócsapatából a Packers korábbi harmadik körös TE-jét, Jace Sternbergert.

A 49ers a rúgóját vesztette el, hiszen Robbie Gould került sérültlistára és 3-5 hét kihagyás vár rá egy ágyéksérülés miatt, amit bemelegítésnél szedett össze. Múlt héten a punter Mitch Wishnowsky rúgott helyette, de kihagyott egy mezőnygólt és egy extrát is. Most a csapat Joey Slye-t igazolta le, aki a Texanshoz ugrott be az első meccsekre, mezőnygóloknál 4/5, extra pontoknál 7/8 volt a sikerességi aránya.

A Falcons egész szezonra elvesztette a cornerback Isaiah Olivert, aki térdsérülés miatt kénytelen IR-re kerülni. A 2018-as második körös játékos három meccsen is kezdett idén slot corner szerepben, de nem volt túl jó a teljesítménye. Év végén lejár a szerződése egyébként.

A Saintsnél a futó Tony Jones került sérültlistára a bokája miatt. Idén 19 futása volt 77 yardért Alvin Kamara cseréjeként. A csapat második számú futója így Dwayne Washington jelenleg, de a Jaguars gyakorlócsapatából elhozták Devine Ozigbót tartaléknak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!