Connect with us

Hír

Gronk már a hétvégén, Bakhtiari és Kittle jövő héten térhet vissza

Három sztárjátékos visszatéréséről is érkezett friss hír.

A Buccaneers tight endje, Rob Gronkowski tegnap újra edzésbe állt és Jordan Schultz információi szerint játszani is fog a hétvégén a Saints elleni csoportrangadón. Mivel Antonio Brown sérüléssel bajlódik és minden valószínűség szerint nem fogja tudni vállalni a játékot, így el is kél Gronk harmadik opciónak Mike Evans és Chris Godwin mellé. A kiváló tight end a harmadik fordulóban a Rams ellen sérült meg, megrepedtek a bordái. Idén 184 yardot és 4 TD-t szerzett eddig.

A Packers bal oldali tackle-je, David Bakhtiari ugyan már edzésbe állt, a csapat nem aktiválta a PUP listáról a ma esti Cardinals elleni találkozó előtt, így most még nem, de várhatóan jövő héten már visszatérhet a Chiefs elleni rangadóra (a szabályok szerint legkésőbb két hét múlva aktiválni kell). Bakhtiarinak még tavaly a szezon végén szakadt el a térdszalagja, így idén még nem tudott pályára lépni. Nélküle eléggé fel kellett forgatni a támadófalat, a visszatérése adhat egy magasabb fokú stabilitást az egységnek.

A 49ers klasszis tight endje, George Kittle visszatérése is közeleg, Kyle Shanahan főedző szerint várhatóan aktiválni fogják a sérültlistáról a jövő héten, így pályára léphet majd a Cardinals ellen. Kittle vádlisérülés miatt került IR-re a negyedik fordulót követően, és a szabályok értelmében a vasárnapi Bears elleni meccset még mindenképp ki kell hagynia. Nagy szüksége van a csapatnak rá, ugyanis nélküle csak az egy szem Deebo Samuel használható a passzjátékban, és futásblokkolásnál is óriási szerepe van a 9ers rendszerében.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!