Connect with us

Hír

Jaire Alexandert nem műtik meg, remélik pár hét múlva visszatérhet

Jaire Alexander, a liga egyik legjobb cornerbackje múlt héten vállsérülést szenvedett és megvolt a kockázata annak is, hogy meg kell műteni és ki kell hagynia az egész szezont. A Packersnél ezt nyilván próbálták elkerülni, és Matt LaFleur elmondása szerint nem is fogják megműteni Alexandert, így jó esetben csak a következő pár hetet (nagyjából egy hónapot) kell kihagynia, amíg gyógyul a sérülése – írja a PFT.

Alexander nélkül nem néz ki valami jól a Green Bay CB-sora, hiszen az újonc Eric Stokes és a sokat kritizált Kevin King kezdhet a szélen, a slotban pedig továbbra is Chandon Sullivan játszhat, amíg az első számú cornerback vissza nem tér. A Packers a következő három körben a Bengals, a Bears és a Washington ellen játszik, utána viszont a Cardinals, Chiefs, Seahawks, Vikings, Rams ötös jön a bye week előtt, ebben az időszakban nagy szükségük lenne Alexanderre.

Egyébként megvan az esély arra is, hogy nem gyógyul magától rendesen a válla, ebben az esetben műtétre lesz szüksége és idén már nem léphet pályára a kiváló cornerback.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!