Connect with us

Érdekességek

Jalen Reagor labdaérintés nélkül tett be 95 yardot a közösbe

Ha ránézünk a statisztikai lapokra, akkor Jalen Reagor neve mellett három targetet és nulla elkapást látunk. A fantasy tulajdonosok ilyenkor heves zokogásban törnek ki, de az Eagles offense szempontjából a fiatal WR-re azért olyan sok panasz nem lehet, ugyanis két TD-drive-ban is főszerepet vállalt.

Még tavaly mondta azt DeAndre Hopkins, hogy “az elkapóknak jár az elismerés a kiharcolt zászlókért. Az így szerzett yardokat is bele kellene számolni az elkapottak mellé”. Amennyiben ez így lenne, akkor Reagor neve mellé 95 yardot kellene beírni, ugyanis két felé szálló labdánál is szabálytalankodtak vele a Bucs védői.

Először a csapat első drive-jában akadályozták meg egy elkapásnál, aminek az eredménye egy 45 yardos defensive pass interference lett – ennek köszönhetően az Eagles a Bucs 5 yardosáról indulhatott, a végeredmény pedig egy TD lett. Jó eséllyel a csapat második TD-je sem született volna meg Reagor nélkül, ugyanis rögtön a drive első játékánál kiharcolt egy 50 yardos DPI-t, aminek köszönhetően a Bucs 25 yardosáról folytathatta a támadást az Eagles.

Túlzás lenne ezeket a büntetéseket beírni elkapott yardokként, de talán érdemes lenne egy külön statisztikai kategóriát bevezetni erre (nyilván levonva belőle az OPI-ket). Érdekes lenne látni, melyik elkapó mennyit tesz hozzá így a játékhoz.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!