Connect with us

Hír

JJ Watt az egész szezonra kidőlt

JJ Watt válla megsérült a Texans elleni második negyedben, azonban így is végigjátszotta a mérkőzést, aminek a végén nagy mosollyal az arcán távozott a pályáról. Nem gondolta tehát senki, hogy igazán komoly problémáról van szó, azonban mégis így van. Az első hírek arról szóltak, hogy ki kell hagynia a Packers elleni csütörtök esti rangadót, azonban nem sokkal később Adam Schefter arról számolt be, hogy műteni kell a védőfalember vállát, amivel várhatóan ki kell hagynia a szezon hátralevő részét.

Watt idén írt alá a Cardinalshoz két évre $28 millióért, és bár az egyetlen sackje nem néz ki jól hét meccs után, a játékára nem nagyon lehet panasz. Ugyan már nem az a megállíthatatlan erő, mint fénykorában, de a 28 nyomásgyakorlása így is a 14. legtöbb az egész ligában. Wattnak ez a negyedik szezonja, ami sérülés miatt a vártnál korábban ér véget, hét másik idényben viszont az összes meccsen kezdő volt a Texans színeiben.

Jó hír azonban a Cardinals számára, hogy a Covidból teljesen felgyógyult Chandler Jonest aktiválta a csapat, így játszhat csütörtökön.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!