Connect with us

Hír

Josh Lambót kivágja a Jaguars

Urban Meyer bejelentette, hogy Matthew Wright kiérdemelte a kezdő pozíciót, ez pedig azt jelenti, hogy Josh Lambo jacksonville-i kalandja véget ért. A lépéssel a csapat 2,5 millió dollárt spórol 875 ezer dollár halott pénz mellett (illetve marad még utána 875 ezer dollárnyi DM 2022-ben).

Lambo 2015-ben került a ligába draftolatlaként. Karrierje első két évében a Chargersben rúgta a labdát, de a 81,3 százalékos pontossága nem volt kifejezetten jó. A csapat ki is vágta, a Jaguars pedig adott neki egy esélyt, és milyen jól tette: a következő négy idényben összesen 80 mezőnygóllal próbálkozott és mindössze négyet hagyott ki (2020-ban csak négy meccsen játszott).

Kapott is a Jaguarstól 2019-ben egy 4 éves, 15,5 milliós szerződést, de a már említett tavalyi sérülés megtörte a lendületét, idén három meccsen közel annyi mezőnygólt hagyott ki (háromból hármat), mint előtte 43 találkozón. Nem mintha Matthew Wright olyan jól kezdett volna, az első FG kísérletét ő is elrontotta, de a londoni Dolphins elleni meccsen 3/3 volt a mérlege, ráadásul az 50+ yardos mezőnygólok is jöttek, így érthető a váltás.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!