Connect with us

Érdekességek

Justin Jefferson reméli, hogy Chase megdönti a rekordját

Justin Jefferson még csak a második szezonját tapossa, de már büszkélkedhet egy rekorddal: tavaly 1400 yardot gyűjtött újoncként, ami a legtöbb valaha. Jó eséllyel ugyanakkor nem sokáig lesz az övé ez az érdem, ugyanis a korábbi LSU-s csapattársa, Ja’Marr Chase ilyen ütemben 1831 yardot fog szerezni a szezon végére.

“Remélem, hogy összejön neki. Nagyszerű munkát végez, kivégzi az ellenfeleit, nagyon érzik egymást Burrow-val, büszke vagyok rájuk”

– mondta Jefferson az ESPN-nek.

Chase jelenleg 754 elkapott yardnál jár, és ha így folytatja, úgy a 17 meccses alapszakasznak köszönhetően 1831 yarddal fejezi be az idényt, ami minden idők ötödik legtöbbje lenne. Ráadásul ezzel nemcsak Jefferson NFL-rekordját döntené meg, hanem az NFL-AFL egyesülés előtti rekordot is, amit Bill Groman tart 1474-gyel.

Visszatérve Jeffersonra és Chase-re: ketten együtt 3320 yardot és 48 TD-t szereztek 2019-ben egy csapatban (Chase 84 elkapásból 1780 yardot és 20 TD-t, míg Jefferson 111 elkapásból 1540 yardot és 18 TD-t). Bár még korai kijelenteni, de minden idők legjobb egyetemi elkapóduójának jó esélye van arra, hogy az NFL-ben is az ő nevükkel kezdődjenek a toplisták.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!