Connect with us

Draft

Kikre figyeljünk a nyolcadik NCAA héten?

Már a szezon felénél tartunk az idei egyetemi szezonban, de egy-két biztos pontot tekintve teljesen megjósolhatatlan a playoff mezőnye, a jövőbeli 1/1 várományos és az elsőkörös irányítók személye is. Ezen a héten viszonylag kevés kimondottan nagy mérkőzése lesz, de lesz egy csomó olyan találkozó, ahol potenciális első vagy második körösöket láthatunk, akár egymás ellen feszülni. Most hat játékost mutatok be nektek, akikre érdemes most és majd a draft folyamat alatt is figyelni.

Oregon (10.) @ UCLA

Kayvon Thibodeaux, Edge, Oregon

Ha már a potenciális 1/1-esekről van szó, akkor nem lehet mással kezdeni, mint Thibodeaux-val. Az Oregon pass rushere jelenleg a favorit a jövő évi első pickre és nem is véletlenül. A Ducks üdvöskéje kiváló fizikai adottságokkal rendelkezik, az egyetemi tackle-ök számára szinte megoldhatatlan feladat egy ekkora fizikális játékos megállítása. Hihetetlen hosszú karokkal rendelkezik, könnyedén viszi be az első ütést. Ami viszont igazán különleges benne, az a reakcióideje és első lépéses gyorsasága. Thibodeaux még a korábbi magasan rangsorolt edge rushereknél (Bosa fivérek, Young) is gyorsabb az első pár lépésen, így sebességből nagyon kevés tackle képes felvenni vele a versenyt. Aki mégis mozgékonyabb, az pedig valószínűleg erővel nem bírja ellene. A gyengeségei közé sorolható, hogy általában ezzel a speed rush-sal dolgozik, és amikor nem válik be, akkor nem mindig van B és C terve. Emellett a futás ellen is vannak gyengeségei, mivel sokszor elkapja a hév és a túl gyors reakció miatt túlfut a running backen.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!