Connect with us

Hír

Landon Collins: Utálok linebackert játszani, de ha azt kell tennem, megoldom

A Washington Football Team elég rosszul áll linebackerekből, így könnyen elképzelhető, hogy a strong safety Landon Collins kénytelen lesz ideiglenesen (vagy akár véglegesen?) posztot váltani. A még mindig csak 27 éves védő kész elfogadni a döntést és vállalni a feladatot, ugyanakkor hangsúlyozta: utál LB poszton játszani.

“Csapatjátékos vagyok. Jó vagyok linebackerként, így ha ott kell játszanom, ám legyen. Ha viszony az a kérdés, hogy szeretek-e linebackerként játszani, a válaszom egyértelműen nem! Nem szeretek nagy falemberekkel ütközni, alulméretezett vagyok LB-nek. Szóval igen, ha szükséges, akkor játszani fogok linebackerként, mert jó vagyok azon a poszton is, de nem fogok neki örülni”

– mondta Collins az NBC Sportsnak.

Collins 2015-ben második körös volt, a Giants választotta ki. Háromszor lett Pro Bowler és egyszer All-Pro New Yorkban, majd rekordfizetésért aláírt Washingtonba, ahol eddig meg sem közelítette a korábbi formáját. Talán a hibrid szerepkör jót tesz neki, Ron Rivera főedző legalábbis így látja, ugyanis azt mondta a hátul nem túl jól játszó Collinsnak, hogy ő igazából egy linebackert lát benne – amivel a játékos nem ért egyet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!