Connect with us

Hír

Mahomes egyből átment az agyrázkódás protokollon, játszhat a héten

A Chiefs csúnya verésbe szaladt bele Nashville-ben, ráadásul a negyedik negyedben még Patrick Mahomest is le kellett cserélni, mikor egy hatalmas ütést kapott a fejére. Azt hihettük, hogy agyrázkódásról van szó, azonban az irányító már az oldalvonal mellett a kék sátorban átment a protokollon, így akár vissza is térhetett volna a meccsbe – erre azonban a behozhatatlan hátrány miatt nem volt szükség.

Mahomes elmondta, hogy nagyot kapott, kellett egy kis idő, míg felállt belőle, de nem érezte magát rosszul. Andy Reid főedző pedig úgy nyilatkozott, hogy az ő döntése volt Mahomes leültetése, úgy érezte szüksége van egy kis szünetre. Reid várakozásai szerint az irányító edzeni fog a héten és játszani fog a Giants ellen jövő hétfő este.

Mahomes 20/35, 206 yard, INT, fumble mérleggel zárta a találkozót, a Titans négyszer sackelte és még ötször ütötte meg, szóval nem volt könnyű délutánja. Profi karrierjében először fordult elő vele az is, hogy touchdown nélkül maradjon a támadósora. A Chiefs 3-4-gyel áll, most már alaposan fel kell kötni a gatyát a rájátszásért is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!