Connect with us

Hír

Matt Nagy: Justin Fields a Bears első számú irányítója

Úgy tűnik, Matt Nagy is belátta, amit már rajta kívül mindenki tudott: Justin Fields a csapat legjobb irányítója. A főedző végre elengedte az “Andy Dalton az első számú QB” mantrát és bejelentette, hogy mostantól Fields van a depth chart élén.

Fields idén az 1/11-es pickért cserébe került Chicagóba, két első kört adott fel érte a Bears. Ennek ellenére Nagy bántóan sokáig kitartott amellett, hogy az újoncnak nincs semmi keresnivalója a pályán és egyedül Andy Dalton sérülése miatt volt hajlandó pályára engedni. A fiatal QB először a Browns ellen kezdett és pocsékul játszott, de úgy tűnt, mintha Nagy direkt próbálná szabotálni (bár valószínűbb, hogy csak ennyire nem ért hozzá).

Dalton térdsérülése miatt ugyanakkor a Lions ellen is Fields kezdett, ráadásul jól teljesített, amiben alighanem az is szerepet játszott, hogy Nagy átadta a játékhívásokat Bill Lazornak. Ezek után már nagyon nincs értelme húzni a dolgot, így Fields immáron a csapat első számú irányítósajként bizonyíthatja a Raiders ellen, hogy megérdemli a bizalmat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!