Connect with us

Hír

Matt Nagy még mindig Daltont akarja visszatenni a kezdőbe

A Bears szép győzelmet aratott a hétvégén, de ami sokkal fontosabb, hogy Justin Fields nagyon jól nézett ki a kezdőben. A szurkolók lelkesedését azonban gyorsan letörte Matt Nagy, aki kevesebb mint 24 órával a mérkőzés után már arról beszélt, hogy egészségesen továbbra is Andy Dalton a csapat kezdője.

A főedző elmondta, hogy a következő két napban kiderül, hogy Dalton térde hogyan bírja a terhelést, ez pedig sokat elmond majd a helyzetről. Ha jól bírja, akkor vissza fog állni a kezdőbe és Fields mehet ismét a padra. Szerdán kapunk majd friss infókat Nagytől ezzel kapcsolatban.

Érdekes lehet azt is megemlíteni, hogy Nagy szép csendben a Lions elleni meccs előtt átadta a játékhívásokat Bill Lazor támadókoordinátornak, de erről nem igazán akart beszélni és annyira nem akarta elismerni Lazor munkáját, mondván minden úgyis rajta keresztül megy át. Hogy ennek a váltásnak köszönhető-e a jobb teljesítmény, vagy az ellenfél gyengeségének, vagy a jobb felkészülésnek, az már jó kérdés (minden bizonnyal ezen faktorok valamilyen kombinációjának eredménye).

A Bears vasárnap Las Vegasba látogat, hogy a 3-1-es mérleggel rendelkező Raiders ellen szerepeljen.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!