Connect with us

Hír

Mayfield sérülése még komolyabb, mint gondoltuk

Ahogy telnek a napok, egyre több minden derül ki Baker Mayfield vállsérüléséről és egyre súlyosabb lesz a dolog. Korábban részleges labrum-szakadásról szóltak a hírek, majd a hét elején kiderült, hogy teljes szakadásról van szó, most pedig Jay Glazer beszámolója szerint arra is fény derült, hogy az irányító felkarcsontja is megrepedt a (nem dobó) válla környékén. Mayfield elmondása szerint pedig ez meggátolja abban, hogy a teljes erejét belevigye a dobásokba.

Ez a repedés egyébként akkor történt, mikor a Cardinals ellen ismét ráesett a vállára, így:

Josina Anderson információi szerint Mayfield a komoly sérülése ellenére nagyon akart volna játszani a Broncos ellen és ha rajta múlt volna, ott lett volna a pályán, azonban az orvosi és edzői stáb döntött végül helyette (hasonló a helyzet egyébként Nick Chubbal is). Az irányító azt is elmondta, hogy valószínűleg addig nem tud játszani, amíg ez a repedés be nem gyógyul, de reméli, hogy ez inkább előbb, mintsem utóbb következik be. Most van 10 napja gyógyulni a sérüléseknek, és egyelőre nem zárják ki a csapatnál, hogy az irányító játszhat jövő vasárnap a Steelers ellen.

Ian Rapoport egyébként úgy tudja, hogy Mayfield vállát meg kell majd műteni a labdrum-szakadás miatt, de ezt a szezon utánra akarják tolni. Ha nem sérül rá ismét, akkor erre van esély, de ha ez megtörténik, akkor véget érhet az idénye.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!