Connect with us

Hír

Mayfield sérülése még komolyabb, mint gondoltuk

Ahogy telnek a napok, egyre több minden derül ki Baker Mayfield vállsérüléséről és egyre súlyosabb lesz a dolog. Korábban részleges labrum-szakadásról szóltak a hírek, majd a hét elején kiderült, hogy teljes szakadásról van szó, most pedig Jay Glazer beszámolója szerint arra is fény derült, hogy az irányító felkarcsontja is megrepedt a (nem dobó) válla környékén. Mayfield elmondása szerint pedig ez meggátolja abban, hogy a teljes erejét belevigye a dobásokba.

Ez a repedés egyébként akkor történt, mikor a Cardinals ellen ismét ráesett a vállára, így:

Josina Anderson információi szerint Mayfield a komoly sérülése ellenére nagyon akart volna játszani a Broncos ellen és ha rajta múlt volna, ott lett volna a pályán, azonban az orvosi és edzői stáb döntött végül helyette (hasonló a helyzet egyébként Nick Chubbal is). Az irányító azt is elmondta, hogy valószínűleg addig nem tud játszani, amíg ez a repedés be nem gyógyul, de reméli, hogy ez inkább előbb, mintsem utóbb következik be. Most van 10 napja gyógyulni a sérüléseknek, és egyelőre nem zárják ki a csapatnál, hogy az irányító játszhat jövő vasárnap a Steelers ellen.

Ian Rapoport egyébként úgy tudja, hogy Mayfield vállát meg kell majd műteni a labdrum-szakadás miatt, de ezt a szezon utánra akarják tolni. Ha nem sérül rá ismét, akkor erre van esély, de ha ez megtörténik, akkor véget érhet az idénye.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!