Connect with us

Hír

Mégsem olyan súlyos Garoppolo sérülése?

Jimmy Garoppolo a 49ers vasárnapi mérkőzése után azt mondta, hogy reméli nem hosszú távú a vádlisérülése és csak pár hetet kell kihagynia. Főedzője, Kyle Shanahan viszont vitatkozna vele, szerinte nem olyan komoly a baj, mint elsőre gondolták, és arra is van esély, hogy már most hétvégén pályára lépjen a Cardinals ellen. Szerdán fogják újraértékelni a helyzetet, akkor tudunk majd meg többet.

Nagyon ritka az az eset, amikor egy játékos mondja, hogy több hét kihagyás vár rá, majd az edző meg elmondja, hogy akár már ezen a héten is játszhat, most mégis ez a helyzet. Az persze elképzelhető, hogy Shanahan csak a Cardinalsszal akarja elhitetni, hogy Garoppolóra is készülni kell, nem csak Trey Lance-re.

Garoppolo nem játszik valami jól eddig idén és a vezetésével a támadósor is eléggé erőlködős. Ellenben a Seahawks ellen csereként beállva Lance sem mutatott jobban, sőt. Egy rá írt gameplannel persze jobb lesz a helyzet, de azért az várható, hogy vele inkonzisztensebb lesz a támadósor, ezt kompenzálva talán több nagy játékot láthatunk majd tőle.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!