Connect with us

Hír

Mike White a Jets kezdő irányítója a héten

Hiába szerezte meg a Jets Joe Flaccót az Eaglestől, az olasz csődör személyes okokból csak pénteken csatlakozik a csapathoz. Nem mintha amúgy óriási esélye lett volna a kezdőre az érkezése után pár nappal, de így még a padra se nagyon ülhet le – a hírek szerint ezért felhozza az aktív keretbe a csapat a gyakorlócsapatos Josh Johnsont, aki a kezdő Mike White cseréje lesz.

White a 2018-as drafton került a ligába, a Cowboys választotta ki az ötödik körben. Egy évet töltött a csapatnál, majd kivágták és aláírt a Jetshez. Egészen az előző fordulóig egyetlen snapet sem töltött a pályán, de Zach Wilson sérülése miatt megkapta élete lehetőségét. Azt persze túlzás lenne állítani, hogy jól játszott: 32 passzából 20 volt jó 202 yardért, egy TD-ért és két INT-ért, illetve egy big time throw mellett volt három turnovert érő passza.

A héten a Jets a Bengals ellen lép pályára – jó eséllyel ez lesz White utolsó esélye, hogy meggyőzze Robert Saleh-t, hogy Wilson visszatéréséig ő és ne Flacco vezethesse ki a pályára a támadósort.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!