Connect with us

Hír

Mostantól térhet vissza David Bakhtiari, Stephon Gilmore és Michael Thomas

Lement hat forduló, ami többek közt azt jelenti, hogy elméletben mostantól térhetnek vissza azok a játékosok, akik az év elején PUP (Physically Unable to Perform) listára kerültek egy korábbi sérülés miatt. Ilyen többek közt a Packers elit left tackle-je, David Bakhtiari, a Saints kiváló elkapója, Michael Thomas és az immár Panthers-cornerback Stephon Gilmore. És ugyan elméletben már most aktiválhatók, nem mindegyikük fog ténylegesen visszatérni ebben a fordulóban.

A Packersnél Matt LaFleur főedző elmondása alapján Bakhtiari ezen a héten edzésbe áll, aztán meglátják, hogy játékra alkalmas lesz-e. Amint elkezdi az edzéseket, a csapatnak három hete van aktív keretbe tenni, de általában ennél hamarabb szokott ez megtörténni. A helyén Elgton Jenkins játszott egyébként és jól helyt is állt, viszont Bakhtiari visszatérésével ő visszamozoghat guardba és ez a lépés egy minőségi javulást eredményezhet a támadófalban.

A Panthersnél nem kell sokat várni új szerzeményük bemutatkozására, Ian Rapoport információi szerint ugyanis Stephon Gilmore a héten edzésbe áll, így ugyanazok a szabályok vonatkoznak rá, mint Bakhtiarira. Most a Giants ellen még nem biztos, hogy bevethető lesz, de jövő héten már szinte biztosra vehető a játéka. Érdekes helyzetben vannak a Párducok, hiszen kicsit win now módra váltottak a 3-0-s kezdést követően, erre most 3-3-as mérleggel állnak.

A Saintsnél ugyan Michael Thomas elméletben visszatérhetne, a gyakorlatban még nincs közel ehhez, Ian Rapoport információi szerint még pár hétre szüksége van, hogy teljesen felépüljön. A Saints jelenleg a 31. helyen áll passzolt yardokban, így nagyon sokat segítene Thomas visszatérése egy esetleges rájátszás-hajrában. Egyelőre Marquez Callaway és Deonte Harris viszi hátán az elkapószekciót.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!