Connect with us

NCAA

NCAA nyolcadik fordulójának a legjei

Nem írom le többet, hogy őrült forduló volt, mert már akkor beszélhetünk szokatlan eredményekről, ha nem szenvedett a kiemeltek többsége. Ez a forduló azonban megint nem ilyen volt. Azért a Penn State-Illinois találkozót külön ki kell emelni, amit az Aréna+ online nézői élőben láthattak és egy történelmi kilenc hosszabbításos meccset csodálhattak végig. Ezen kívül megnézzük, hogyan teljesítettek az első körbe várt irányítók és az első körbe várt nagyobb nevek is. Na és persze a hétvége legszebb jelenetei sem maradhatnak ki.

A hét mérkőzése

Illinois @ Penn State (7.)

A hetedik kiemelt Penn State sem nyűgözte le a nézőközönséget. A támadójátékuk katasztrófális volt és csak a védelmüknek, valamint az Illinois passzjáték hibáinak köszönhették (a futójáték ellenben 343 yardig jutott), hogy egyáltalán meccsben voltak és hosszabbításig juttatták a mérkőzést. És itt kezdődött a történelem. A csapatok védelmei ugyanis itt is minden kísérletet megállítottak (tegyük hozzá, hogy teljesen impotens támadójátékok asszisztálásával). Végül tíz darab sikertelen kétpontos kísérlet után végre sikerült konvertálni egyet, de ekkor az ellenfél is zárkózott. Aztán a kilencedik hosszabbításban a Penn State hibázott, az Illinois azonban nem, így egy történelmi meccsen, hatalmas upsetet ünnepelhettek.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!