Connect with us

Hír

Nem kap a közeljövőben új szerződést Gilmore

A Panthers egy 2023-as 6. körös pickért cserébe szerezte meg a Patriotstól Stephon Gilmore-t. A corner szerződése a szezon végén lejár és nagyon szeretne egy kontraktust, de a GM Scott Fitterer szerint egyelőre egyáltalán nincs tervben egy hosszabbítás – később, ha minden úgy alakul, már lehet róla szó.

Gilmore jelenleg PUP-listán van, vagyis legkorábban a hetedik fordulóban léphet pályára. A jelenlegi szerződésével idén 5,5-6 millió dollár körüli összeget kereshet, ami elég baráti, és érthető, miért szeretne egy új szerződést (állítólag évi 15 milliót). Az elmúlt két évben ugyanakkor többször is sérült volt, illetve a játéka sem volt igazi, így teljesen érthető, hogy a Panthers szeretné előbb élesben megnézni, mire képes.

Érdekesség továbbá, hogy amennyiben Gilmore jól játszik és a szezon végén eligazol, akkor a Panthers könnyen kaphat érte egy 4-5. körös kompenzációs picket 2023-ban. Vagyis jó eséllyel nemcsak, hogy olcsón szereztek egy remek veteránt Carolinában, de még kereshetnek is kicsit rajta.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!