Connect with us

Hír

Rengeteg áldozattal járt a negyedik forduló

A Chargers és a Raiders hétfő esti rangadójával véget ért a negyedik forduló, ami talán a szokottnál is több sérüléssel járt. Összegyűjtöttük a legfontosabbakat.

Rossz szokásához híven Will Fuller ismét megsérült, akár hetekre is kidőlhet egy ujjsérülés miatt. Azt egyelőre nem tudni, hogy az elkapónak mennyit kell kihagynia, a héten ugyanakkor biztosan nem lép pályára. A szintén megsérült Byron Jones viszont jobban néz ki, a cornernek jó eséllyel nem kell meccset kihagynia.


A Washington egy drámai mérkőzésen legyőzte a Falconst, de ennek ára volt. A linebacker Jon Bostic egész szezonra kidőlt, miután elszakította az ACL-ét. A helyén az első körös újonc Jamin Davis kaphat nagyobb szerepet. Bosticon kívül a right guard Brandon Scherff és a tight end Logan Thomas is megsérült: előbbire 2-3 hetes pihenő vár egy térdsérülés miatt, míg utóbbi szintén heteket hagyhat ki a sérült combhajlítójának köszönhetően.


Véget ért Henry Anderson szezonja, miután a Patriots védőfalemberének elszakadt a mellizma. A kiesése nem akkora érvágás, Deatrich Wise, Davon Godchaux, Lawrence Guy, Christian Barmore, Carl Davis és Chase Winovich révén elég mély a poszton a csapat.


A Bucs safety Antoine Winfield agyrázkódást szenvedett, ráadásul elég súlyosat, Bruce Arians szerint ugyanis jó eséllyel nem lesz ott a pályán az ötödik fordulóban.


Joe Mixon bokasérülése nem olyan súlyos, kis szerencsével nem kell mérkőzést kihagynia. Zac Taylor szerint a futó állapota day-to-day, illetve a mostani sérülésnek semmi köze a tavalyi lábsérüléshez, ami miatt a Bengals támadója 10 meccset is kihagyott 2020-ban.


A Chargers IR-re rakta a tavalyi első körös linebacker Kenneth Murray-t és a defensive lineman Justin Jonest. Emiatt legalább három meccset kell kihagyniuk, de már a Raiders ellen sem léptek pályára.


A Lions elveszítette az idén évi 12,3 millió dollárért hosszabbító Romeo Okwarát. A kiváló pass rushernek elszakadt az Achillese, így idén már nem lép pályára. A helyén többek között az öccse, Julian kaphat nagyobb szerepet.


A Jaguars sérültlistára tette az elkapó DJ Charkot és a támadófalember AJ Cannt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!