Connect with us

Hír

Rövidhírek: Andrew Thomas és Chase Winovich IR-en, erősítést kap a Saints

Történt pár kisebb-nagyobb dolog tegnap, ezeket gyűjtöttük egy csokorba. 

A Giants sérültlistára helyezte a bal oldali tackle Andrew Thomast, aki így legalább három meccset kénytelen kihagyni. A másodéves tackle sokat fejlődött újonc évéhez képest, a csapat legjobb támadófalembere volt, így fájó a kiesése. Így Nate Solder és Matt Peart lesz a két tackle-je a Giantsnek.

A Saintsnél ugyan Michael Thomas még nem térhet vissza, de többen is közel kerültek ehhez. A csapat ugyanis aktiválta négy játékosnál is a három hetes edzési periódust, ami alatt visszahozhatják őket a sérültlistáról. Így tehát a linebacker Kwon Alexander, a pass rusher Marcus Davenport, az elkapó Tre’Quan Smith és a rúgó Wil Lutz is hamarosan visszatérhet – akár már a héten is, bár ez még nem biztos. Emellett a csapat leigazolta a veterán futó Lamar Millert is.

A Patriots IR-re tette a védőfalember Chase Winovichot, akire így legalább három meccs kihagyás vár. A 2019-es harmadik körös játékos elég nagy csalódás, hiszen csak a védősnapek 19 százalékán volt pályán idén (a speciális egységben 47 százalékban).

A Bears Covid-IR-re tette a pass rusher Robert Quinnt és sérültlistára a safety Deon Busht. Quinn elég jól játszik idén, a helyét a tavalyi ötödik körös Trevis Gipson veheti át.

A Raiders próbálja erősíteni megtépázott a CB-sorát, ezért leigazolta Desmond Trufantot. Vegasban Damon Arnette és Treyvon Mullen kiesésével jelenleg Casey Hayward, Nate Hobbs, Brandon Facyson, Keisean Nixon és Amik Robertson alkotja a CB-sort, de nem biztos, hogy a korábbi kiváló corner befér majd a rotációba, tekintve hogy idén már három csapattól küldték el.

A Panthers sérültlistára helyezte az elkapó Brandon Zylstrát, akinek 139 yardja és egy TD-je van idén, plusz a speciális egységben szerzett már négy tackle-t.

A Colts kivágta a tavalyi negyedik körös irányító Jacob Easont és a helyére aktiválta az idei hatodik körös Sam Ehlingert. Carson Wentz mögött továbbra is Brett Hundley számít elsőszámú cserének.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!