Connect with us

Hír

Rövidhírek: Harry visszatér, Bateman még nem, bemutatkozhat Le’Veon Bell

A New England Patriots aktiválta sérültlistáról N’Keal Harryt, aki így a Buccaneers ellen mutatkozhat be a szezonban. A korábbi első körös elkapó vállsérülés miatt nem volt eddig bevethető, de most csatlakozik Jakobi Meyershez, Nelson Agholorhoz és Kendrick Bourne-hoz a WR-ek közt.

A Ravens ellenben egyelőre nem aktiválta az idei első körös elkapóját, Rashod Batemant, akinek így még egy hetet várnia kell első meccsére a profik közt. Szintén Ravensszel kapcsolatos hír, hogy Derek Wolfe-ot IR-re tette a csapat, így legalább három hetet ki kell hagynia (azután, hogy az első három meccset is kihagyta, csak foglalta a helyet a rosteren). Ezen kívül a baltimore-iak felhozták a gyakorlócsapatból Le’Veon Bellt, aki így bemutatkozhat új csapatában.

A Packers sérültlistára tette az elkapó Marquez Valdes-Scantlinget, a helyére pedig felhozta a gyakorlócsapatból Equanimeous St. Brownt.

A Cardinals aktiválta a sérültlistáról a pass rusher hibrid Dennis Gardecket. Tavaly mindössze 94 snapen szerzett 7 sacket és 10 QB hitet.

A Steelersnél bejelentették, hogy Chase Claypool nem tudja vállalni ma a játékot, pedig eddig csak kérdőjeles volt. El sem utazott a csapattal Green Baybe.

Hasonlóan járt a Chiefsnél a pass rusher Frank Clark és a cornerback Charvarius Ward is, akik nem lépnek pályára az Eagles ellen.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!